Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:53:15

З 21 - 30 травня - перекриття руху по вул. Рокосовського

21.05.2018   11:17

З 21 по 30 травня в зв’язку з проведенням у Чернігові ремонту дорожнього покриття по вул. Рокосовського від вул. Седнівська (з перекриттям перехресть вул. Рокосовського з вул. Доценка, Всіхсвятською, просп. Перемоги та вул. Захисників України) до вул. Шевченка, рух автотранспорту по непарній стороні вулиці Рокосовського тимчасово призупиняється.

Роботи виконуватимуться ділянками послідовно, починаючи від магазину «Електрон».

Тролейбуси на маршрутах №№ 6, 10 працювати не будуть.

Замість тролейбусів маршруту № 6 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 6а «2-га міська лікарня – вул. Незалежності».

Замість тролейбусів маршруту № 10 працюватимуть автобуси тимчасового маршруту № 10а «ЗАЗ – Бобровиця».

Тролейбуси на маршруті № 7 рухатимуться з пр. Перемоги по вул. О.Молодшого, Шевченка, Рокосовського, Доценка, Пухова, Бєлова  до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті № 7А рухатимуться з проспекту Перемоги по вул. 1-го Травня до зупинки «2-а міська лікарня» в зворотному напрямку за своїми маршрутом.

Тролейбуси на маршруті № 8 рухатимуться в напрямку 2-га міська лікарня по вул. Доценка, Пухова, 2-га міська лікарня,  від лікарні в напрямку ОХВ по вул. 1-го Травня, О.Молодшого, Шевченка   далі по маршруту.

Тролейбусний  маршрут № 9 тимчасово призупиняється, замість №9 -  тролейбусний маршрут № 2 «ЗАЗ – вул. Шевченка»

Тролейбуси на маршруті № 11 в напрямку кінцевої «Бобровиця» рухатимуться за маршрутом вул. Незалежності, пр. Миру, пр. Перемоги, О.Молодшого, Шевченка, в зворотному напрямку за своїм маршрутом. 

Автобуси міських маршрутів № № 1, 6а, 10а, 12, 14, 17, 21, 22, 25, 26, 27, 30, 39, 42, 44, 46 об’їжджатимуть  ділянку дороги де проводиться ремонт дорожнього покриття таким чином:

Тимчасово не будуть обслуговуватись зупинки «Маг. «Електрон», «Вул. Доценка» (по вулицях Рокосовського і Доценка), «Школа № 12», «Вул. Всіхсвятська» (по вулицях Рокосовського і Всіхсвятська), «Ринок «Нива», «Вул. Захисників України» (по вулицях Рокосовського і Захисників України), «Маг. «Івушка».

У зв’язку з ремонтом дорожнього покриття по вул. Рокосовського рекомендуємо завчасно планувати свій шлях.

 
За інформацією Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку міської ради

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.