Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:52:10

Тренування на ПрАТ "Елегант"

15.05.2018   10:44Агенцiя

У рамках проведення спеціального об’єктового тренування на підприємстві ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант» були практично відпрацьовані питання за темами: «Дії керівництва та персоналу під час виявлення підозрілого предмету на території підприємства» та «Дії керівництва та персоналу під час пожежі на об’єкті».

По перше слід зазначити, що керівництво підприємства в особі директора Приватного Акціонерного підприємства Романовської Наталії Олександрівни прикладає чимало зусиль для проведення відповідної роботи, щодо дотримання правил безпеки, цивільного захисту  та охорони праці на фабриці. З метою збереження життя та здоров’я працівників фабрики керівництво підприємства вкладає немалі кошти  в підтримання і оновлення засобів захисту робітників, а також в теоретичну та практичну підготовку керівників та особового складу формувань цивільного захисту.

 Керівництво підприємства підготовкою до проведення спеціального об’єктового тренування показало , що у повній мірі усвідомлює вимоги Кодексу цивільного захисту України в якому визначено, що одним з основних завдань цивільного захисту є навчання населення способам захисту у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а кульмінацією навчання є практичні дії під час проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту.

На підприємстві ПрАТ « Чернігівська швейна фабрика «Елегант» перед проведенням спеціального об’єктового тренування особою відповідальною за питання цивільного захисту на фабриці інженером з охорони праці Раїсою Федорівною   Юрченко  був розроблений комплект документації, який був розглянутий на засіданні комісії з надзвичайних ситуацій  суб’єкта господарювання та затверджений директором-керівником цивільного захисту підприємства Романовською Н.О.

Перед тренуванням були проведені теоретичні заняття згідно програми спеціальної підготовки та інструктажі з дотримання заходів безпеки в ході тренування.

У цілому учасники тренування показали добру злагодженість у діях та організації взаємодії при відпрацюванні практичних питань, а запорукою цього є  дії керівника підприємства, яка особистим прикладом показувала, як повинні діяти учасники тренування, не забуваючи про виконання своїх обов’язків , як керівника тренувань.

По завершенню тренування директором підприємства Романовською Н.О. був проведений розбір дій учасників тренування, були визначені ті, хто діяв краще та вказано на виявлені недоліки та порядок їх усунення.


Сергій Гушер, майстер виробничого навчання НМЦ ЦЗ та БЖД Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини