Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:56:26

Поліцейський пес розшукав хлопчика, який блукав у лісовому масиві

02.05.2018   09:08

Завдяки досвіду співробітників ювенальної превенції та професіоналізму кінолога поліція оперативно розшукала і повернула матері неповнолітнього сина, що після сварки з нею пішов з дому.

До поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові після сварки з мамою пішов у невідомому напрямку підліток. Правоохоронці негайно організували на пошуки хлопця співробітників ювенальної превенції та кінолога із спеціально натренованою собакою.

Мати розповіла, що 10-річний син пішов з дому близько трьох годин тому. Вона почала хвилюватися, коли за вікном вже почало сутеніти.

Пес узяв слід і направився у лісовий масив Ялівщина. Там компанії відпочивальників підтвердили, що дійсно бачили хлопчика, що сам блукав лісовими стежками.

Прочесавши кільканадцять гектарів території, поліцейські завдяки пошуковому псу розшукали хлопчика у приватному секторі в районі вулиці Льотної. З утікачем провели профілактичну бесіду про неприпустимість подібної поведінки в майбутньому і повернули додому.

На матір підлітка складено адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей) - тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».