Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:16:16

Рота поліції "Чернігів" повернулася із зони проведення операції об'єднаних сил

31.03.2018   10:27Агенцiя

Про затримання учасника незаконних російсько-терористичних формувань та інше розповіли спецпризначенці поліції Придесення, які протягом двох місяців охороняли порядок та безпеку в Маріуполі та спільно з місцевими колегами виконували завдання з антитерору.

Зранку 30 березня автобус з бійцями роти патрульної служби поліції особливого призначення «Чернігів» прибув до рідного міста. В зоні відповідальності спецпризначенці охороняли публічний порядок та безпеку мешканців багатотисячного міста, виїжджали на виклики у складі груп швидкого реагування. Здійснювали фільтраційні заходи на блокпостах та охороняли стратегічні об’єкти, які підтримують життєзабезпечення Маріуполя.

На майданчику біля будівлі ГУНП в Чернігівській області спецпризначенців зустрічав заступник начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області полковник поліції Дмитро Лось, родичі та колеги. Зустріч вийшла теплою та душевною.

Командир ротаційної групи старший лейтенант поліції Віктор Тріщук доповів заступнику начальника ГУНП Дмитру Лосю про виконання бійцями поставлених завдань та благополучне повернення додому. Керівник привітав бійців та подякував за сумлінне несення служби.

На підтвердження того, що бійці дійсно пильно стежать, аби російські бойовики не потрапили в мирну Україну, Віктор Тріщук розповів історію затримання московського найманця. Поліцейські роти «Чернігів» під час фільтраційних заходів ретельно перевіряли усіх чоловіків призовного віку, коли їм впав у око молодик, що їхав до Маріуполя з «того боку». Поведінка чоловіка здалася підозрілою, і чернігівці перевірили його за базами даних. Професійне чуття не підвело правоохоронців – той числився як активний учасник незаконних російсько-терористичних формувань. Затриманого поліцейські передали колегам для подальшого розслідування.

Після завершення всіх офіційних заходів бійці вирушили здавати зброю та амуніцію, на спецпризначенців чекає зустріч із сім’ями та відпустка.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.