Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:31:11

Вогнеборці ліквідували пожежу столярної майстерні

05.03.2018   07:48

4 березня о 04:52 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу виробничої будівлі з виготовлення меблів, розташованої на території ТОВ "Чернігіввовна-Плюс" по вул. Текстильників, 1 в обласному центрі.

За підвищеним номером виклику до місця пригоди прибуло 9 відділень вогнеборців на основній та спеціальній техніці. Через те, що пожежу помітили досить запізно, на час їх прибуття майже всі приміщення виробничої будівлі були охоплені полум’ям, а площа пожежі складала 900 квадратних метрів. Виникла загроза поширення полум’я на поруч розташовану адміністративну будівлю.

На гасіння пожежі одразу було подано 8 водяних стволів, працювало 4 ланки газодимозахисної служби. За допомогою спецінструментів рятувальникам доводилося зрізати металеві ворота цеху щоб дістатися до осередків займання. Крім того, гасіння ускладнювалося великою завантаженістю приміщень горючими матеріалами. Внаслідок дії високої температури відбулося часткове руйнування конструктивних елементів будівлі. На щастя, ніхто не постраждав. Вогнеборці о 6:39 локалізували та о 10:40 остаточно ліквідували пожежу. Її причину та завдані збитки наразі встановлюються.

Загалом до гасіння залучалися 51 чоловік особового складу та 14 одиниць основної і спеціальної техніки.

На місці пожежі працювала мобільно-оперативна група У ДСНС України у Чернігівській області на чолі із заступником начальника УДСНС України у Чернігівській області з реагування на надзвичайні ситуації полковником служби цивільного захисту Вячеславом Вернидубом.


УДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини