Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:37:26

У Чернігові відувся традиційний ярмарок "Що може жінка"

03.03.2018   19:55Агенцiя

У Чернігові вже шістнадцятий рік поспіль проходить ярмарок "Що може жінка", присвячений Міжнародному дню прав жінок і миру.

2 березня, в ТЦ «МегаЦентр» відбулося урочисте відкриття ярмарку, учасники якого мали можливість продемонструвати свій потенціал та свої творчі роботи з різних напрямків діяльності.

Від Чернігівської міської ради учасниць цього святкового заходу привітав начальник відділу соціально-економічного розвитку та підприємництва Управління економічного розвитку міста міської ради Володимир Бурдов.

Також були присутні заступник директора Департаменту економічного розвитку Чернігівської ОДА Світлана Полторацька, Президент організації Ліги ділових та професійних жінок Ірина Дорожкіна.

Загалом у ярмарку взяли участь понад 70 чернігівських жінок. На виставці були представлені солодощі, картини, природні засоби для краси та здоров'я ручної роботи. Крім того, молоді майстрині робили модні зачіски та мейкап відвідувачам. А для дітей були організовані майстер-класи з приготування солодощів.

Цього року на ярмарку вперше проводиться конкурс серед майстринь на найкращий чернігівський туристичний сувенір. Ярмарок триватиме і сьогодні. Тож кожен охочий може протягом дня завітати та взяти участь у майстер-класах та інших конкурсах.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини