Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 06:53:06

Відбувся дитячий конкурс на тему "Вчимося жити на Землі"

25.11.2017   09:34Агенцiя

Життя та здоров’я наших дітей завжди ставиться на перший план, бо діти – це найдорожче, що є в нашому житті.

Саме тому вже дванадцятий рік поспіль управлінням освіти Чернігівської міської ради, навчально-методичним центром цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області, обласною бібліотекою для дітей проводиться міський конкурс на тему «Вчимося жити на Землі». Участь у заході також взяло управління патрульної поліції у місті Чернігові.

Особлива увага надавалася попередженню дитячого травматизму. Це насамперед пустощі з вогнем, піротехнічними виробами, самовільне користування електричними приладами, порушення правил дорожнього руху, правила поведінки вдома, недотримання заходів безпеки при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів тощо.

На першому етапі конкурсу учні 8-10 класів загальноосвітніх шкіл міста Чернігова представляли власноруч створені сценарії для проведення занять з безпеки життєдіяльності з вихованцями старших груп дитячих садків.

Авторами восьми кращих робіт в чотирьох дитячих навчальних закладах з вихованцями були проведені заняття щодо профілактики дитячого травматизму. Журі оцінювало вміння висвітлити тематику, налагодити контакт з дітлахами,  а також використання різноманітних форм спілкування з малечею.

Перше місце зайняла представниця школи № 12 Немкевич Дарина, а загальноосвітня школа № 30 у складі Суховецької Олени, Виноградової Валерії та Середи Яни, виборола гран-прі конкурсу. Їх виступи отримали високу оцінку всіх членів журі.

Нагородження переможців відбулося 23 листопада на базі обласної бібліотеки для дітей.

Кращі сценарії будуть представлені до Всеукраїнського науково-популярного журналу «Безпека життєдіяльності».

Високий рівень активності учасників конкурсу говорить про їх належну зацікавленість та відповідальність за безпеку дітей.


Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.