Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 07:10:37

Альма-матер - Чернігівський медичний коледж

13.11.2017   16:28Агенцiя

Минуло 35 років з дня закінчення училища.Згадати свою юність випускникифельдшерського відділення 1982 року зібралися в стінах коледжу, саме в тій аудиторії, куди в 1978 році вони 15-річні дівчатка та хлопчики прийшли опановувати нелегку фельдшерськусправу.

Серед випускників групи - 10 лікарів вищої категорії  різних спеціальностей(є серед них завідувачі  відділень, заступник головного лікарярайлікарні, викладачі, військовий лікар), фельдшери, шкільна медсестра. Вони працюють у різних куточках  нашої неньки України:на Чернігівщині, Київщині, Сумщині, у Харківській та Закарпатській областях, та за кордоном.

Наприклад, Юрій Коробко працює заступником головного лікаря Городнянської ЦРЛ, він прекрасний лікар-невролог. Його люблять та поважають колеги та пацієнти.

Володимир Дзюба завідує травматологічним відділенням Прилуцької міської лікарні, Олександр Гавриленко — військовий лікар.

35 років працює фельдшером на «швидкій» Тетяна Горбач (Нікитенко). Зараз вона – виконувач обов’язків завідувача і старшого  фельдшера районного відділу Обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

«У нас була найкраща група в училищі, дружна, весела і дисциплінована. Усі були захоплені медициною, із задоволенням вчилися, займалися громадською роботою»,- каже староста групиСвітлана Лавро(Ризаненко).

«Ми вдячні нашим викладачам, директорові училища О.Я. Гуменюку, його заступникові Г. П.Лемешку, нашому класному керівникові І. О.Наринському. Ми були його улюбленою групою, а він нашим улюбленим викладачем, — згадує студентські роки Надія Демиденко.—Я з дитинства мріяла стати лікарем. Після закінчення медичного училища вступила до Полтавського стоматологічного медичного інституту на лікувальний факультет. Вже 26 років працюю лікарем-гастроентерологом Чернігівської міської лікарні № 1. Довгий час працювала викладачем у рідному коледжі. Я дуже люблю свою професію, люблю  допомагати людям та бути корисною суспільству».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини