Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:30:55

Поліція затримала підозрюваного у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень жителю Семенівки

06.11.2017   07:35

В Семенівці поліція затримала парубка, який завдав своєму знайомому тяжких тілесних ушкоджень, від яких той помер.

3 листопада до поліції надійшло повідомлення про виявлення в одному з помешкань Семенівки тіла місцевого жителя з тілесними ушкодженнями кримінального характеру. На місце події прибула слідчо-оперативна група Семенівського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області.

Згодом судмедекспертиза причиною смерті загиблого назвала набряк головного мозку та численні переломи ребер.

Оперативники опитали сусідів та можливих свідків, провели подворові обходи та ідентифікувала всіх учасників гучного застілля. В подальшому кримінальна поліція встановила, що тілесні ушкодження потерпілому під час розпиття алкогольних напоїв та раптово виниклого конфлікту на ґрунті неприязних відносин завдав раніше судимий житель Семенівки.

Парубок побив чоловіка руками й ногами по голові і тулубу. Підозрюваний у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення. Семенівським районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) - карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини