Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 23:58:36

Співробітники посольства США в Україні ознайомились з ходом експерименту на базі Чернігівського обласного військового комісаріату

02.11.2017   08:44Агенцiя

На базі Чернігівського обласного військового комісаріату та Козелецького районного військового комісаріату оперативного командування "Північ" триває експеримент з реформування військових комісаріатів у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки.

Фахівці відділу оборонного співробітництва посольства США в України Бен Уолл, Коді Совхілл, Тайлер Гарст ознайомились з ходом реформування військових установ.

Військовий комісар Чернігівського обласного військового комісаріату полковник Олександр Криворучко разом з начальником відділу комплектування військовослужбовцями військової служби за контрактом Головного управління персоналу Генерального штабу Збройних Сил України полковником Андрієм Полонським представили введені в дію впровадження.

Зокрема гостей ознайомили з ходом упровадження процесу рекрутингу в систему комплектування Збройних Сил України особовим складом, реалізацією завдань соціального та правового захисту військовозобов’язаних, резервістів, військовослужбовців, ветеранів війни та військової служби, упровадженню передового світового досвіду в діяльності територіальних центрів тощо.

Звертаючись до присутніх військовий комісар зазначив, що введений в дію процес рекрутингу вже дає позитивні результати:
– Планові завдання призову громадян на військову службу за контрактом у військкоматі вже перевиконані. І це ще не кінець року. Інструктори відділу рекрутингу користуються довірою з боку громадян, адже вони обов’язково призначаються з бойових військових частин та з досвідом ведення бойових дій. – додав полковник Олександр Криворучко.

По завершенню зустрічі американські колеги передали до військового комісаріату виготовлену друковану рекламну продукцію військової служби за контрактом у Збройних Силах України.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини