Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:49:44

В автомобілі, який патрульні зупинили за порушення Правил дорожнього руху, виявили чималу кількість речовин, схожих на коноплі

27.10.2017   07:20

Один з екіпажів патрульної поліції на вулиці Толстого зупинив автомобіль ВАЗ-21114, водій якого порушив Правила дорожнього руху. Порушення не було грубим, проте потребувало реакції поліції.

Від самого початку водій дуже помітно нервував та грубо спілкувався із правоохоронцями. На законну вимогу пред’явити документи на право керування і про реєстрацію транспортного засобу спочатку відмовився це робити, потім за не зрозумілих причин намагався приховати місце, де він їх тримає.

Зрозумівши, що чоловік щось намагається сховати, патрульні запитали прямо, чи не має він при собі якихось заборонених предметів або речовин. Водій знову почав сперечатися й врешті-решт таки показав сумочку, в якій перед цим тримав документи. Патрульні виявили паперового згортка із подрібненою речовиною рослинного походження з характерним запахом конопель. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу.

Лише з приїздом опергрупи стала зрозуміла справжня причина такої поведінки водія, бо знайдений пакунок був лише невеликою часткою від того, що насправді переховував громадянин. Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили 21 паперовий згорток із такою самою подібною речовиною.

Усе виявлене вилучили, а чоловік продовжив спілкування з поліцією вже у поліцейському відділі.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.