Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:46:04

Оплачено медико-соціальні послуги 1256 застрахованим особам

26.10.2017   13:00Агенцiя

14 млн. 693 тис. грн. складають витрати з бюджету Фонду соціального страхування України за 9 місяців 2017 року на медичні та соціальні послуги застрахованих осіб Чернігівської області, які відповідно до законодавства підлягають загальнообов'язковому державному соціальному страхуванню і сплачують (сплачували) та/або за яких сплачується чи сплачувався у встановленому законодавством порядку єдиний внесок.

Асигнування в сумі 10 млн. 717 тис. грн. спрямовано за соціальним страхуванням у зв’язку з тимчасовою втратою працездатності на відновлювальне лікування (медичну реабілітацію) в умовах санаторно-курортних закладів після перенесених захворювань і травм та 3 млн. 976 тис. грн. – на медичну, професійну та соціальну реабілітацію потерпілих за соціальним страхуванням від нещасних випадків на виробництві та професійного захворювання, які спричинили втрату працездатності.
 
У закладах охорони здоров’я було проліковано і забезпечено медичною реабілітацією (відновною терапією) 153 потерпілих на виробництві, серед них у санаторно-курортних закладах – 15 осіб. Обсяг фінансування цього виду послуги склав 1 млн. 131 тис. грн.

За санаторно-курортне оздоровлення інвалідів внаслідок трудового каліцтва та супроводжуючих осіб сплачено оздоровницям  за звітний період 381 тис. грн. Крім того відшкодовано проїзд до місця лікування і назад цим потерпілим та супроводжуючим особам на загальну суму 14 тис. грн.

У відповідності до висновків медико-соціальних експертних комісій потерпілих забезпечено:
–    технічними та іншими засобами реабілітації 36 осіб (профінансовано 265 тис. грн.);
–    лікарськими засобами та виробами медичного призначення 72 особи (453 тис. грн.);
–    слуховими апаратами 2 осіб (33 тис. грн.)
–    спеціальним медичним доглядом 12 осіб (294 тис. грн.);
–    постійним стороннім доглядом 57 осіб (746 тис. грн..);
–    побутовим обслуговуванням 67 осіб (441 тис. грн.);
–    транспортним обслуговуванням 11 осіб (4 тис. грн.).

Крім того потерпілі отримали 6 спеціальних засобів пересування (колясок) загальною вартістю 187 тис. грн. Разом з тим виплачено компенсацію на загальну суму 22 тис. грн. на бензин (пальне), ремонт і технічне обслуговування 78 автомобілів інвалідів унаслідок трудового каліцтва, що свого часу були придбані Фондом.

Упродовж січня – вересня закладами охорони здоров’я області видано 890 путівок, придбаних за кошти Фонду для передачі їх застрахованим особам. Хворі, що перебували на стаціонарному лікуванні в центральних районних, міських та обласних лікарнях після перенесених захворювань і травм не пов’язаних з виробництвом, були направлені на відновлювальне лікування в профільні реабілітаційні відділення 21 санаторію.

Загалом коштом Фонду оплачено медико-соціальні послуги 1256 застрахованих осіб області, в тому числі 860 працюючих громадян, 30 дітей (батьки яких працюють) та 366 потерпілих внаслідок нещасного випадку на виробництві та професійного захворювання. Із них 15 потерпілих, які переселилися з території проведення антитерористичної  операції в Донецькій та Луганській областях. 


Галина Мазур, заступник начальника відділу медичних та соціальних послуг управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини