Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 07:26:03

Впродовж вихідних Чернігівські вогнеборці ліквідували 10 пожеж та врятували 3 особи, серед яких 2-річна дитина

11.09.2017   17:22Агенцiя

Впродовж минулих вихідних вогнеборці Чернігівщини ліквідували 10 пожеж, з яких 9 у житловому секторі громадян. Основні причини їх виникнення - необережність громадян у поводженні з вогнем, а також порушення правил пожежної безпеки при експлуатації електричних мереж. Вогнем пошкоджено 5 житлових будинків та 5 господарських споруд. Під час ліквідації пожеж врятовано 3 осіб, серед яких 2-річна дитина.

9 вересня о 19:30 до Служби порятунку "101" у Городнянському районі надійшло повідомлення про пожежу приватного житлового будинку, що по вул. Набережній у районному центрі. До місця пригоди оперативно прибув черговий караул 4-ої Державної пожежно-рятувальної частини УДСНС України у Чернігівській області. На той момент у палаючому помешканні знаходились 2 дорослих та дитина.

Рятувальники у захисних протигазах в заповненому їдким димом помешканні відшукали непритомних 34-річну дружину господаря, його 37-річну сестру та 2-річного сина. Вогнеборці винесли постраждалих на свіже повітря та передали медпрацівникам.

З діагнозом отруєння чадним газом жінок та хлопчика каретою швидкої допомоги було доставлено до реанімаційного відділення Городнянської центральної районної лікарні.

Оперативними та професійними діями пожежу о 19:40 було локалізовано, а о 21:10 остаточно ліквідовано. До гасіння залучалося 5 чоловік особового складу та 1 одиниця спеціальної техніки.

В ході розслідування з`ясувалося, що причиною виникнення пожежі послужили пустощі з сірниками 2-річного хлопчика. Залишений поза увагою дорослих, він вигадав небезпечні ігри з сірниками та підпалив на дивані залишені батьками речі домашнього вжитку. Вогнем пошкоджено стіни та майно господарів.


Управління ДСНС України у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Дмитро Брижинський пояснив, чому не підтримав збільшення розміру компенсації перевізникам у Чернігові 19:49

Начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський не підтримав пропозицію міськради збільшити щомісячну компенсацію перевізникам з шести до дев'яти мільйонів гривень.

Вітаємо спортсменів спортивного клубу "Чернігів-Щит" із вдалим виступом на чемпіонаті 15:30

У період з 25 до 28 квітня 2024 року в місті Біла Церква проходив Чемпіонат України з кікбоксингу WAKO серед дорослих.

Ангеліна Шепель встановила Національний рекорд у віковій категорії дівчата до 18 років 15:28

У Кам’янець-Подільську триває ІІ етап Кубку України з легкоатлетичних метань, всеукраїнські змагання з легкоатлетичних метань на честь Олімпійських Чемпіонів Ф.Мельник та А. Бондарчука.

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт

Як ветеранам і цивільним порозумітися: запустили новий інформаційний проєкт 15:12

Для ветеранів та цивільних запустили новий інформаційно-аналітичний проєкт “Спектри”, який сприятиме поверненню військових до цивільного життя.

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам

З 1-2 травня частина громадського транспорту припиняє працювати. Начальник МВА блокує виплати перевізникам 13:49

Протягом 1-2 травня роботу громадського транспорту у Чернігові частково буде зупинено

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини