Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 23:11:22

Ризик – справа благородна

08.09.2017   11:16

Державна служба зайнятості сприяє безробітним у започаткуванні власної справи, надаючи їм шанс розпочати нову сторінку в житті, самореалізуватися та стати успішними.

руки

руки

Бажаючим відкрити власну справу надається організаційна, правова та фінансова підтримка, допомога у виборі бізнес-ідеї та складанні бізнес-плану, організовується навчання з основ підприємницької діяльності. Завдяки цьому чимало шукачів роботи стали успішними підприємцями.

Серед них колишня безробітна Оксана Прудяк з Варви. Свого часу жінці довелося «скуштувати» безробіття, проте вона не змирилася зі скрутним становищем, а стала наполегливо та активно шукати вихід. За порадою фахівців Варвинського районного центру зайнятості Оксана вирішила спробувати себе у бізнесі. Стартом на шляху до власної справи стали семінари з орієнтації на підприємницьку діяльність, потім було навчання на курсах цільового призначення «Основи малого підприємництва» та успішний захист бізнес-плану «Роздрібна торгівля».

Підприємниця згадує, що коштів на започаткування та розвиток власної справи було малувато, проте це не зупинило її. Велике бажання досягти мети і наполеглива праця стали головною рушійною силою в житті відчайдушної жінки. Олена навела лад в орендованому приміщенні, закупила товар і почала працювати. Відтоді минуло вже 12 років.

Бажаючим відкрити бізнес підприємниця радить добре оцінити всі плюси і мінуси обраного виду діяльності, зважити на конкуренцію, бути наполегливими та цілеспрямованими, любити свою роботу, не зупинятися на досягнутому та вірити в успіх. А щодо щастя, то щасливою є та людина, яка займається улюбленою справою, живе в гармонії з собою і оточуючими завдяки правильно розставленим пріоритетам. Наразі Оксана Іванівна почувається щасливою. Вона ризикнула, і ризик виправдав себе. Тому фахівці служби зайнятості бажають всім підприємцям витримки, оптимізму, невичерпної наснаги, оригінальних ідей та креативних рішень.


Варвинський РЦЗ

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини