Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 05:34:11

Стан додержання прав вихованців, які відбувають покарання у колонії - на контролі органів прокуратури Чернігівщини

08.09.2017   07:54

Реалізуючи надані повноваження, першим заступником прокурора області Балєвим Ю.О. 06.09.2017 здійснено особистий прийом засуджених, які відбувають покарання в Державній установі «Прилуцька виховна колонія».

На прийом звернулися вихованці переважно з питаннями, пов’язаними із оскарженням вироку суду, про звільнення за амністією, можливість проходження служби у Збройних силах України та виїзду за кордон після звільнення з установи та інших.

Першим заступником прокурора області кожному заявнику надано вичерпну відповідь з роз’ясненням оновленого кримінально-виконавчого законодавства.

Стан додержання прав засуджених є предметом особливої уваги органів прокуратури. Перевірки дотримання їх прав здійснюються прокуратурою постійно, у тому числі із залученням фахівців Управління охорони здоров’я, Держпраці, Держпродспоживслужби та інших спеціалістів.

У поточномуроці на усунення виявлених порушень законодавства про охорону здоров’я та при здійсненні соціально-виховної роботи із засудженими внесено 6 документів реагування. За результатами їх розгляду поновлено права  15 вихованців, 8 посадових осіб притягнуто до дисциплінарної відповідальності.


Прес-служба прокуратури Чернігівської області
 

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини