Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:12:04

22-а сесія Чернігівської міської ради розпочала свою роботу

17.08.2017   12:38

Сьогодні, 17 серпня, розпочала свою роботу 22-а сесія Чернігівської міської ради 7 скликання. На пленарному засіданні присутні 36 депутатів.

Міська рада включила до порядку денного 2 додаткових питання, зокрема:

- Про створення комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Чернігівської міської ради

- Про Звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо зарахування коштів від штрафів за порушення законодавства у сфері праці та зайнятості  населення до місцевих бюджетів

За ініціативою 2-х фракцій у міській раді «Демократичний Альянс» та «Об’єднання САМОПОМІЧ» до розгляду депутатів запропоноване питання «Про скасування рішення виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 24 березня 2017 року № 135». Проект рішення передбачав повернення до вартості проїзду у громадському транспорті міста до 3,5 грн. Втім, це питання підтримали лише 15 депутатів, отже для включення до порядку денного питання не набрало необхідної кількості голосів.

Під час затвердження порядку денного 22-ї сесії за пропозицією Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка 2 питання зняті з розгяду, а саме:

№ 18 - Про внесення змін та доповнень до рішення міської ради від 28.12.2015 № 2/VII-9 "Про структуру виконавчих органів міської ради (зі змінами та доповненнями) та затвердження Положення про управліннія праці Чернігівської міської ради"

№ 19 - Про внесення змін до рішення міської ради від 19 червня 2012 року "Про визначення повноважень, які здійснюють районні в місті ради та їх виконавчі органи" (3 сесія 4 (24) скликання) зі змінами та доповненнями


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.