Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 10:57:22

Ігор Вдовенко провів черговий особистий прийом громадян

10.08.2017   08:56Агенцiя

Черговий прийом громадян із особистих питань провів 9 серпня голова обласної ради Ігор Вдовенко.

Серед тих, хто звернувся по допомогу і підтримку до очільника представницького органу Придесення, був і Локнистенський сільський голова Володимир Кручко.

За його словами, однією із найбільш нагальних потреб Локнистого, що особливо гостро постає перед місцевою громадою напередодні початку нового навчального року, є переведення місцевої школи на опалення альтернативними джерелами енергії.

Наразі в Локнистенській ЗОШ І-ІІІ ст. використовується газовий котел. Однак через постійне зростання тарифів на блакитне паливо опалення закладу обходиться занадто дорого для бюджету місцевої громади. Ситуація ускладнюється ще й тим, що у приміщенні закладу розміщується і дитячий садок, а опалювальний сезон вже не за горами. Ще одним проблемним питанням для мешканців села є стан доріг та підвіз дітей шкільним автобусом на навчання, забезпечення закладу комп’ютерною технікою.

Ігор Вдовенко, коментуючи ситуацію, зауважив, що пріоритетність фінансування тих чи інших об’єктів соціально-економічної інфраструктури, заходів визначають перш за все органи місцевої влади. Водночас для успішної реалізації проекту із переведення Локнистенської ЗОШ І-ІІІ ст. на альтернативні джерела опалення, на думку посадовця, необхідно насамперед ретельно підійти до підготовки проектно-кошторисної документації на встановлення твердопаливного котла. У свою чергу обласна рада готова у межах своїх повноважень посприяти у прискоренні вирішення нагальних для Локнистого потреб.


Відділ інформаційного забезпечення та зв'язків з громадськістю виконавчого апарату Чернігівської обласної ради
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини