Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:29:44

До 1 серпня на громадському транспорті будуть замінені всі несправні GPS-трекери

27.07.2017   12:41

У Чернігівській міській раді відбулася робоча зустріч заступника Чернігівського міського голови Андрія Черненка з представниками фірми ТОВ «Дозор Україна», яка встановлювала GPS-трекери на громадському транспорті міста. У зустрічі взяли участь комерційний директор фірми Андрій Умінський та перевізники Чернігова.

Метою зустрічі було обговорення та вирішення проблеми із встановленими GPS-трекерами, які почали давати збій. Зазначено, що багато нарікань на роботу трекерів надходить до управління транспорту та зв’язку міської ради від перевізників та чернігівців, які користуються мобільним додатком «DozoRCity». 

Андрій Умінський повідомив, що їхнє підприємство отримало 2 листи від перевізників  Чернігова, в яких були скарги на роботу трекерів і некоректне відображення інформації про рух автотранспорту на веб-порталі http://city.dozor.tech та мобільному додатку. Тож, після їх звернень було вирішено обстежити всі встановлені трекери. За результатами цієї перевірки дійсно виявлений дефект виробництва на 87-ми трекерах.

Перевізники також поскаржилися на те, що автобусні маршрутки під час руху зникали з онлайн-мапи, а потім через деякий час з’являлися. Така некоректна робота системи «Дозор» викликала незадоволення і перевізників, і користувачів громадського транспорту.

 Представники фірми ТОВ «Дозор Україна» запевнили міську владу і перевізників, що до 1 серпня всі 87 трекерів будуть замінені на нові. Потім всі трекери постійно знаходитимуться під моніторингом їх спеціалістів, щоб налагодити роботу та оптимізувати систему. Фірма максимально співпрацюватиме з міською владою та перевізниками, аби пристосувати систему «Дозор» до будь-яких особливостей, які будуть виникати в подальшій роботі.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини