Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:45:29

Спеціалісти з соціальної роботи проводять профілактичну роботу з підлітками

27.07.2017   10:11

25 липня спеціалісти з соціальної роботи Чернігівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Новозаводського районного сектору Чернігівського міського відділу з питань пробації ознайомили клієнтів, які перебувають на їхньому обліку, з основними напрямками діяльністі КП «Позашкільний навчальний заклад «Центр роботи з дітьми та молоддю за місцем проживання». Центр знаходиться по вул. Всіхсвятській, 16.

Психолог відділу з питань пробації показала кімнати відпочинку для дітей різних вікових категорій, в яких є навіть аерохокей та тенісний стіл. Крім того, в Центрі діти мають можливість користуватися невеличкою бібліотекою, настільними та розвиваючими іграми, малювати кольоровими фарбами, крейдою.

Під час зустрічі неповнолітнім, які мають ознаки девіантної поведінки, пояснили, що в будь-який час фахівці Центру можуть з ними безкоштовно попрацювати. Психологи та педагоги завжди вислухають і нададуть слушні поради. За потребою інформація не розголошуватиметься. Але проблема, з якою підліток звертатиметься, фахівці ґрунтовно вивчатимуть та знаходитимуть алгоритм дій виходу із ситуації.

Співпраця із спеціалістами з соціальної роботи щодо профілактики девіантної протиправної поведінки серед підлітків продовжуватиметься й надалі.

 
За інформацією Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини