Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:18:46

Обговорено питання належного фінансування державних установ ветеринарної медицини

27.07.2017   10:00Агенцiя

25 липня заступник голови обласної ради Арсен Дідур провів робочу нараду з питань забезпечення належного фінансування у 2017 році державних установ ветеринарної медицини для ефективного виконання протиепізоотичних заходів.

Участь у нараді взяли в.о. начальника Головного управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області Сергій Чаплієв, начальник управління бухгалтерського обліку, економічного аналізу АПК та інвестицій Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Людмила Попова, начальник відділу фінансів галузей виробничої сфери та інвестицій Департаменту фінансів облдержадміністрації Олександр Рубаник.

Як зазначив Арсен Дідур, дана зустріч проводиться на виконання протоколу наради Першого віце-прем’єр-міністра України – Міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва з питання епідеміологічного, епізоотичного благополуччя та переробки побічних продуктів тваринного походження.

– Належне функціонування установ ветеринарної медицини, в тому числі і проведення ними протиепізоотичних заходів – питання надзвичайно важливе, особливо в умовах загрози виникнення африканської чуми свиней. Тому і керівництво обласної ради, і постійна комісія з питань агропромислового комплексу, екології, природокористування та земельних відносин в межах чинного законодавства готова підтримати пропозиції управління Держпродспоживслужби у Чернігівській області, - наголосив посадовець.

       
Радник заступника голови обласної ради Наталія Купрієнко
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини