Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 00:52:53

І не зникає слід їх на Землі

21.07.2017   09:43

20 липня цього року у Сновську відбулись урочистості з нагоди 30-річчя від дня утворення районної ветеранської організації.

Перед початком заходу відбулось покладання квітів до Пам'ятного знаку загиблим у Другій світовій війні.

Після покладання ветерани війни та праці, учасники бойових дій в Афганістані, на Сході України попрямували до районного Будинку культури. Тут у фойє була розміщена фотовиставка про діяльність районної ветеранської організації. Інформувала про роботу голова організації Людмила Кравець.

У великій залі згодом відбулось вшанування ратного і трудового подвигу як присутніх у залі учасників урочистостей, так і всієї ветеранської спільноти Сновського району.

Справді, була чудова нагода сказати щирі і теплі слова подяки ветеранам війни, праці, пенсіонерам та літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, області, району, а також багаторічну самовіддану працю, доброту і мудрість.

З вітальними словами і побажаннями міцного здоров'я і довголіття до ветеранів звернулись гості з Чернігова, Городні, Корюківки, Мени, Ріпок, керівники району і міста Сновська.

За дорученням голови обласної ради Ігоря Вдовенка ветеранську громадськість Сновщини привітав його радник Дмитро Никоненко.

Почесною грамотою Чернігівської обласної ради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди 30-річчя створення Сновської районної організації ветеранів України був нагороджений Василь Осадчий.

Подяка голови обласної державної адміністрації вручена ветерану праці, лікарю Анатолію Королецькому.

Ветеранів зі сцени також щиро вітали керівники підприємств та організацій району, вихованці дитячого садочка №1, учасники художньої самодіяльності, заслужена артистка України Ніна Коцур.


Відділ інформаційного забезпечення та звязків з громадськістю виконавчого апарату обласної ради


 

Останні новини Чернігівщини

«єВідновлення» в області: понад дві тисячі компенсацій за пошкоджене майно та 307 житлових сертифікатів 15:05

На Чернігівщині триває реалізація програми з надання компенсацій за пошкоджене та зруйноване житло «єВідновлення», яка стартувала майже рік тому. Про стан її реалізації говорили сьогодні на брифінгу в медіацентрі ОВА.

До 11 років позбавлення волі засуджено російського військовослужбовця, який стріляв у цивільних під час тимчасової окупації Чернігівщини 15:03

За публічного обвинувачення прокурорів Чернігівської обласної прокуратури Чернігівським районним судом у порядку спеціального судового розгляду визнано винним російського військовослужбовця у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Його засуджено до 11 років позбавлення волі.

Дмитро Блауш: ці діти вчать інших не бути байдужими 15:01

Плетіння маскувальних сіток для бійців на передовій вже стало невід'ємною частиною життя для одинадцяти діток із Ріпок Чернігівського району.

 На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів

На Чернігівщині поліцейські затримали наркоторгівця з партією психотропів 14:48

Слідчі Головного управління Нацполіції в області викрили у Чернігівському районі зловмисника, який систематично здійснював придбання та подальший збут особливо небезпечних психотропних речовин.

Ломако та Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів у Чернігові 14:44

В.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако та начальник Чернігівської МВА Дмитро Брижинський відмовляються коментувати умови домовленості про відновлення руху автобусів приватних перевізників у Чернігові.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини