Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 20:46:23

І знову про дуби…

04.07.2017   09:28

Чергова оборудка «дубової мафії» не досягла кінцевої мети.

3 липня, завдяки вчасному повідомленню органом місцевого самоврядування, Державною екологічною інспекцією у Чернігівській області, працівниками поліції, прокуратури, за участю представників органу місцевого самоврядування, лісової охорони ДП «Городнянське лісове господарство», громадських активістів та громадськості між селами Перше Травня та Івашківка Городнянського району Чернігівської області у полезахисній лісосмузі затримано групу молодиків, які завантажували вже зрубані та покрижовані на колоди дерева дуба в кузов автомобіля «ГАЗель».

 На місці виявлено пні 5-ти щойно зрубаних дерев дуба та одного дерева в΄язу. Як і в попередніх випадках, з місця вирубки забрані відрізки довжиною близько 2,5м від пня, крони дерев залишені на місці.

Автомобіль разом із завантаженою деревиною доставлено до Городнянського відділення поліції. Чоловіки, затримані на місці вирубки, також доставлені до відділення поліції.

З вище викладеного можна зробити висновок, що на боротьбу з «чорними лісорубами» піднялись всі: від контролюючих органів до простих пересічних громадян. Нема діла до того всього лише у можновладців. Може пора вже прийняти сміливе політичне рішення? Якщо не прийняти це рішення зараз, то вже через кілька років на нас чекає цілковита пустеля і в навколишньому середовищі, і в суспільстві…

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини