Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 08:28:01

Чернігівець викрав шмат бронзового пам'ятника, поліція затримала зловмисника

29.06.2017   07:47

Раніше судимий чернігівець поцупив частину демонтованого в рамках декомунізації пам’ятника, що зберігається на одному з комунальних підприємств міста. Однак співробітники Чернігівського відділу поліції швидко вийшли на слід викрадача.

Бажання викрасти шматочок "вождя" було таке сильне, що чолов'яга навіть наважився пошкодити дерев’яну стінку складського приміщення комунального підприємства. В результаті зловмисник викрав 50-кілограмовий уламок бронзового пам’ятника.

По гарячих слідах поліція вийшла на слід чоловіка, який мешкає неподалік від комунального підприємства. Під час огляду місця події слідчо-оперативна група вилучила мікрооб’єкти, які свідчили про причетність чоловіка до крадіжки. Той у скоєному зізнався та надав правдиві свідчення.

Викрадене вилучено.

Інформація про подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому) - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини