Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 19:23:39

"Соціальні торгові ряди" на Ремісничій поширять на вільну земельну ділянку

09.06.2017   13:11

Для малозабезпечених верств населення, які хочуть торгувати вживаними речами, у Чернігові влаштовані соціальні торгівельні ряди на вулиці Ремісничій.

Торгівля там проводиться з серпня минулого року, місця - для всіх бажаючих продавати більш-менш цивілізовано. Про роботу цього майданчику та перспективи соціального ринку розповів начальник КП «Паркування та ринок» Олексій Шевченко.

За його словами, інколи, частіше у вихідні дні, вільних місць на всіх бажаючих продати свої речі  не вистачає. У будні ж дні вони зазвичай є. Плата за місце там символічна - 2,5 грн, за ці кошти проводиться прибирання території. Торговельні місця обладнані навісами, які захищають від негоди та сонця.

Разом з тим, потреба у додаткових місцях, у тому числі й для соціальних рядів, наявна. Тому комунальне підприємство вже у червні-липні планує облаштувати міні-ринок на вільній ділянці землі по вул. Ремісничій, 48-а поряд з існуючим соціальним майданчиком. Ця земельна ділянка була надана КП «Паркування та ринок» рішенням міської ради ще у 2016 році.

На цій ділянці місто в особі КП «Паркування і ринок» вкладатиме у облаштування та інфраструктуру свої кошти, а також пропонуватиме долучитися підприємцям, які втратили свої торгові місця через звільнення від торговельних павільйонів проїздів до Центрального ринку (зокрема, біля будинку ДОСААФ) та в інших районах міста, - повідомив Олексій Шевченко.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини