Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:32:22

Пам'ятна дошка "Яблунева алея на честь воїнів АТО"

27.04.2017   14:30

Відбулось урочисте відкриття меморіальної дошки "Яблунева алея на честь воїнів АТО" у Ніжині.

Дошку виготовлено за ініціативи Ліги "Ділова жінка"під керівництвом Тамари Стратілат, встановлено поблизу Храму Всіх Святих, де ще восени було висаджено фруктові дерева на згадкупро загиблих воїнів АТО.  

Захід відвідали міський голва Анатолій Лінник, заступник міського голови Ігор Алєксєєнко, Сьогодні, Депутат міської ради Олександр Шалай, голова ліги "Ділова жінка", отець Сергій та небайдужі мешканці міста.

Багато теплих слів було сказано на адресу загиблих воїнів та членів їх сімей. У своїй промові Анатолій Лінник наголосив, що загиблі  назавжди залишаться у нашій пам'яті, наших думках. Вони завжди будуть поряд з нами. А алея з пам'ятною дошкою - це знак пошани і гордості за наших героїв.

Настоятель Храму Всіх Святих, волонтер отець Сергій освятив пам'ятний знак. Наприкінці заходу міський голова вручив протоієрею Сергію диплом "Благодійник року".                 


Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю виконавчого комітету Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини