Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 15:51:17

Кращу журналістську роботу Чернігівщини визначить конкурс "МедіаЧе"

26.04.2017   12:41Агенцiя

Ти — штатний журналіст чи фрілансер? Ти пишеш про те, що на часі для українців? Покажи свої роботи світу та отримай визнання і 2000 гривень.

25 квітня, стартував конкурс журналістських робіт для медійників Чернігівщини - «МедіаЧе». Змагання за звання найкращого проходитиме у п’яти номінаціях.

Чотири тематичні номінації відкриті для прийому матеріалів:
- «Чернігівщина патріотична»;
- «Децентралізація на Чернігівщині»;
- «Чернігівщина економічна»;
- «Молодь Чернігівщини».

На першому етапі оцінювання оргкомітет конкурсу сформує короткий список з трьох найкращих матеріалів у кожній з них.

Усі матеріали, що потраплять до короткого списку, змагатимуться між собою у Facebook-голосуванні за прихильність аудиторії та перемогу у п’ятій номінації — «Чернігівщина он-лайн».

Одночасно експертне журі у складі авторитетних медійників та лауреатів конкурсу «МедіаЧе – 2016» визначить остаточних лідерів у тематичних номінаціях.

На конкурс «МедіаЧе» 2017 року приймаються текстові та аудіовізуальні матеріали, оприлюднені у пресі, в інтернет-виданнях, на телебаченні та радіо з 25 квітня 2016 року до 25 квітня 2017 року.

Заявки на участь слід подавати до 23:59 16 травня на адресу електронної пошти zmi.inform.dep.cn@gmail.com з темою «МедіаЧе 2017».

Для матеріалів, оприлюднених в Інтернет-виданнях, надається активне гіперпосилання на матеріал; для матеріалів з друкованих ЗМІ — текст та сканована сторінка газети, для матеріалів телерадіоорганізацій — посилання на аудіо- чи відеозапис, завантажений на Youtube, та скан-копія ефірної довідки.

Також у заявці слід вказати прізвище та ім’я автора, контактний  номер та номінацію, на яку подається матеріал. Учасник може подати на конкурс не більше двох матеріалів у кожній з номінацій.

До участі у конкурсі не допускаються матеріали рекламного характеру.

Детальні умови конкурсу та опис номінацій викладені у Положенні про конкурс журналістських робіт «МедіаЧе» у 2017 році.

Конкурс «МедіаЧе» приурочено до прийдешнього Дня журналіста. Організатори - обласна організація Національної спілки журналістів, Асоціація регіональних ЗМІ, «Професійна спілка працівників мас-медіа міста Чернігова» Всеукраїнської «Незалежної медіа-профспілки України» та Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації.
Довідково. Конкурс «МедіаЧе» проводиться на Чернігівщині вже вдруге. У 2016 році на перший конкурс, організований в «експериментальному режимі», було подано 38 матеріалів. Перемогу здобули: Наталія Потапчук - у номінації «Чернігівщина патріотична», Павло Солодовник — «Децентралізація на Чернігівщині», Андрій Кужель - «Чернігівщина та ЄС». Спеціальну позаконкурсну відзнаку ГО «Асоціація регіональних ЗМІ» за телепередачу «Інша Україна» отримала Ольга Конопацька-Плєхова.


Оргкомітет конкурсу «МедіаЧе»

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини