Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:15:53

Патрульні затримали чоловіків, які підозрюються у крадіжці гаманця у пасажира тролейбуса

25.04.2017   07:47

23 квітня на лінію «102» зателефонував чоловік і повідомив, що під час поїздки в громадському транспорті двоє невідомих украли у нього гаманець із грошима та документами.

Чоловіки вийшли з тролейбуса, а заявник пішов слідом за ними. До нього негайно виїхав екіпаж патрульної поліції.

Дорогою один із патрульних увесь час розмовляв телефоном із заявником, тож поліцейські мали точний опис людей, які викрали гаманець, і в який бік вони направилися. Вже на під’їзді до місця, заявник повідомив, що зловмисники розділилися і він слідкує за одним із них.

На сусідній вулиці патрульні перехопили заявника і чоловіка, на якого той указав, як на крадія. Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у нього гроші. Сума збіглася з тією, що була вкрадена.

Дорогою до відділу поліції затриманий назвав адресу, де може перебувати його спільник, якого згодом до відділу поліції доставив інший патрульний екіпаж.

Потерпілий ще раз упізнав обох. Затримані зізналися у скоєнні крадіжки та розповіли, куди вони поділи документи. Саме в тому місці їх і знайшли правоохоронці.


Патрульна поліція Чернігова

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.