Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 06:29:05

Поліцією затримані молодики, які скоїли жорстоке цинічне вбивство жінки

21.04.2017   07:54

Кримінальною поліцією ГУНП в Чернігівській області разом із районними оперативниками та прокуратурою розкрито жорстоке вбивство, скоєне у січні в одному з сіл Чернігівського району.

Про страшний злочин до поліції повідомив місцевий фельдшер. Він розповів, що сусіди виявили у власному помешканні тіло пенсіонерки з численними колото-різаними ранами. На місце події негайно прибула слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом.
В будинку поліція виявила в калюжі крові пенсіонерку 1958 року народження. З помешкання загиблої нічого не пропало.

Оглянувши садибу, оперативники дійшли висновку, що у замкнений будинок вбивця (чи вбивці) потрапив, витягши вікно.
Родину загиблої в селі вважають благополучною і заможною. Саме глава сімейства й забив на сполох, бо коли він телефонував дружині з роботи, вона не брала слухавку. Попросив сусідів піти подивитися, що сталося. Так і з’ясувалося, що скоєно вбивство.

В ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів кримінальна поліція ГУНП в Чернігівській області разом з районними оперативниками та працівниками прокуратури вирахували та затримали  двох підозрюваних молодиків, жителів області. 
З попередніх свідчень підозрюваних, вони не планували вбивства.
Один проник до помешкання з метою крадіжки, а інший страхував подільника. Однак злодії раптово натрапили на господиню.

Злякавшись небажаного свідка, зловмисник почав наносити жінці удари ножем по всіх частинах тіла. Згодом експерти нарахували у загиблої більше півсотні  ножових поранень. Скоївши жорстоке цинічне вбивство жінки, молодики втекли.

Наразі підозрювані в скоєнні особливо тяжкого злочину затримані. Поліція перевіряє молодиків на причетність до скоєння інших злочинів на території Чернігівщини.
 
Триває досудове розслідування.


Сектор комунікації поліції Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.