Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 10:37:25

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

21.03.2017   09:03Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 20 березня до 8:00 21 березня 2017 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме:  3 дорожньо-транспортні пригоди та 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 5 осіб постраждало.


Дорожньо-транспортні пригоди – 3:

- на автодорозі Чернігів-Пакуль-КПП "Славутич" в напрямку м. Славутич о 5 год. 20 березня водій автомобіля "ВАЗ-2102" не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з’їхав в правий кювет та перекинувся. Внаслідок пригоди водій та двоє пасажирів автомобіля отримали тілесні ушкодження та були доставлені до Чернігівської центральної районної лікарні, після надання медичної допомоги відпущені на амбулаторне лікування;

- в м. Чернігові по вул. 1-го Травня біля будинку №161 о 8 год. 30 хв. 20 березня на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля "ВАЗ-21093" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до  неврологічного відділення Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Чернігові по проспекту Перемоги біля будинку №43 о 20 год. 25 хв. 20 березня на нерегульованому пішохідному переході водій автомобіля "Fiat Dravo" здійснив наїзд на пішохода. Внаслідок пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Чернігівської міської лікарні №2.


Пожежі – 4, з них 3 пожежі в житловому секторі та 1 випадок загоряння сухої трави на площі 4 га. Внаслідок цих пожеж 1 особа загинула.

 
Гідрологічна ситуація:

Протягом минулої доби на річках басейнів Дніпра, Десни та Сули продовжувався розвиток весняної повені.
На р. Снов біля м. Сновська вода на низьких ділянках заплави.
На малих річках області продовжується спад рівнів води.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 10-11 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 10 мкр/год., Ніжин – 10 мкр/год., Прилуки – 10 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 11 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 10 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 20 березня до 20 години 21 березня очікується мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі від 3º морозу до 2º тепла, вдень 7-12º тепла.
По Чернігову вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ, вночі та вранці слабкий туман. Температура вночі від 1º морозу до 1º тепла, вдень 9-11º тепла.
 

Останні новини Чернігівщини

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

Ритм сучасності — проєкт “Jazz-Куліса” 17:07

13 квітня 2024 року бенд “BissQuit” знову зустрівся з шанувальниками джазу в межах проєкту “Jazz-Куліса”. В єдиному творчому просторі — на сцені Чернігівського обласного філармонійного центру — музиканти і глядачі разом поринули в атмосферу музики, що вивільняє зазвичай втаємничені емоції в кожного причетного до неї.

Презентація монографій, присвячених історії Батурина і Глухова 16:47

11 квітня у читальному залі Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових у межах чергового засідання клубу «Краєзнавець» відбулася презентація монографій, присвячених історії двох столиць часів Гетьманщини – Батурина і Глухова.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини