Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 15:48:05

Робочий візит на Носівщину: як живе район в умовах реформування

03.02.2017   08:16

Перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич разом з начальником Управління освіти і науки ОДА Миколою Конопацьким із робочим візитом відвідали вчора Носівщину.

На нараді з представниками районної влади вони обговорили питання організації ефективного управління у галузях медицини, освіти та культури в об’єднаних територіальних громадах. До слова, в Носівському районі їх три – Носівська, Мринська, Макіївська.

Леонід Сахневич наголосив, що становлення громади має проходити поступово і помірковано, всі рішення повинні бути виваженими, із обов’язковим врахуванням інтересів громади. Важливо, щоб у результаті проведених реорганізацій підвищилась якість послуг населенню в закладах охорони здоров’я, освіти, культури, покращилась їх матеріальна база, – акцентував перший заступник голови ОДА.

Посадовці обговорили перелік заходів щодо соціально-економічного розвитку району, які планується здійснити цього року.

Леонід Сахневич проінспектував проведення ремонтних робіт у Носівській загальноосвітній школі №5. У будівлі відремонтовано дах, проведено облицювання плиткою підлог, інші внутрішні роботи. Загалом на це у 2016 році витратили понад п’ять мільйонів гривень з Державного фонду регіонального розвитку.

Того ж дня перший заступник голови ОДА оглянув стан будівель та внутрішніх приміщень дитячого та неврологічного відділень Носівської центральної районної лікарні, ремонт яких потребує фінансування.

 
За інформацією Носівської РДА

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини