Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 14:23:48

Потрібна допомога Тимофію Зленку!

28.01.2017   12:02Агенцiя

Дорогі чернігівці й усі небайдужі українці!

Коли в сім'ю приходить лихо у вигляді страшної хвороби єдиної дитини, маленького синочка - один у полі не воїн! Тільки спільними зусиллями можна зібрати непідйомну для родини суму, щоб дати хлопчику шанс на життя.

У 2014 році Зленку Тимофію Максимовичу поставили діагноз "Гострий лімфобластний лейкоз, L, варіант "common", ALL тип". Тоді йому було два рочки. Поки він з мамою знаходився в Охматдиті в Києві, де проходив декілька курсів високодозної хіміотерапії, родичі, друзі та небайдужі громадяни всіма законними способами збирали кошти для лікування Тимофійчика. Врешті-решт хвороба відступила, настала ремісія.

Але 19 січня 2017 року ми дізналися, що у Тімочки стався рецидив хвороби. Тепер єдине, що може його врятувати - пересадка кісткового мозку за кордоном. Для цього в найкоротші терміни потрібно зібрати близько 130 000 євро! Фантастична сума для простих людей! Знову хлопчик із мамою знаходиться в Охматдиті, де проходить курс високодозної хіміотерапії. Знову всі небайдужі до чужого горя згуртувалися й кинулися на допомогу.
Важко уявити, що пережив малюк за такий короткий час! Його мужності й силі духу можна тільки позаздрити! Витривалість і стійкість його батьків просто дивує!

Для початку лікування потрібно терміново зібрати 30 000 євро! Ми змушені звернутися до людей, щоб укотре переконатися, що спільними зусиллями можливо все на світі! Благаємо, долучіться до збору коштів! Допомогти може кожен! "Важлива кожна гривня" - не просто сталий вираз, а чиста правда! Якщо кожен українець подарує Тимофійчику всього одну гривню - ми швидко зберемо необхідну суму і навіть більше! Тому що сила в єдності!

РЕКВІЗИТИ ДЛЯ ДОПОМОГИ:
5168 7572 3186 2386 (ПриватБанк), Зленко Максим Ігорович - батько;
5168 7572 2010 3594 (ПриватБанк), Мазна Юліана Юріївна - тітка.

Контактні телефони: 063-534-44-11 (Максим), 098-811-11-35 (Юля).

Дякуємо всім за підтримку! Тільки завдяки вам не згасає промінчик надії на одужання! Нехай усі дітки будуть здорові!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини