Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 02:51:33

Нардеп Олександр Кодола вручив медичним закладам Чернігова медичне обладнання вартістю 600 тисяч гривень

28.12.2016   09:27

Своєрідний подарунок від народного депутата України Олександра під новорічну ялинку отримали медики обласної лікарні, обласного онкологічного диспансеру та обласної дитячої лікарні.

Народний депутат особисто передав персоналу медичних закладів медичне обладнання на 600 тисяч гривень, закуплене за рахунок його депутатського фонду.

Зокрема Чернігівська обласна лікарня отримала за своїм проханням діагностичний автоматизований комплекс "Метекол-КАРДІО+" вартістю 197 тис грн. До речі, цей комплекс є власною розробкою Ніжинського Науково-виробничого підприємства "МЕТЕКОЛ".

В обласному онкодиспансері народний депутат передав сучасне обладнання для проведення лапараскопічних операцій, для придбання якого з депутатського фонду було виділено майже 200 тисяч гривень.

А обласній дитячій лікарні передано обладнання для проведення хірургічних операцій (7 відсмоктувачів, 2 мікроскопи, медичний компресор, високочастотний електрохірургічний апарат «Надія-4) загальною вартістю 195 тисяч гривень.

Цьогоріч із депутатського фонду Олександра Кодоли тільки на потреби медичних закладів виборчого округу та обласного центру надійшло 3 мільйони 867 тисяч гривень. За ці кошти закуплено обладнання для міських, районних лікарень, центрів первинної медико-санітарної допомоги у всіх районах округу, розпочато реконструкцію Срібнянської ЦРЛ (940 тис. грн.).

Усього ж у 2016 на соціально економічний розвиток 209 виборчого округу з депутатського фонду  Олександра Кодоли виділено 20 мільйонів гривень.

Під час зустрічей із трудовими колективами лікарень народний депутат розповів про підвищення рівня оплати медичних працівників, як це передбачено державним бюджетом на 2017 рік, привітав із новорічними святами та завірив, що рівень співпраці з медичними закладами обласного центру та районів його виборчого округу досягнутий цього року у подальшому буде тільки зміцнюватися, а рівень допомоги – збільшуватися.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини