Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:47:58

Виконавчий комітет Чернігівської міськради виділив квартиру для матері загиблої Анастасії Дерев’янко

16.12.2016   11:01

15 грудня, відбулось засідання виконавчого комітету Чернігівської міської ради, на якому розглянули 32 питання порядку денного.

Серед них було додаткове питання «Про зарахування квартири до фонду житла для тимчасового проживання та виділення». Це рішення членами виконкому було прийняте, враховуючи надзвичайну ситуацію, що склалася у зв’язку з руйнуванням житлового будинку № 16 по вул. Попудренка.

У документі зазначено, що квартира, яка розташована по вул. Доценка, 24, виділяється з фонду житла для тимчасового проживання – Акуленко Світлані Григорівні – матері Анастасії Дерев’янко, яка загинула 12 грудня під час обвалення будинку.

Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко зазначив, що це житло тимчасове. Коли будинок буде відбудовано, ця сім’я, як і інші постраждалі мешканці, отримає квартиру в новому будинку. При цьому буде враховано квартирний метраж кожної кімнати.

Міський голова також додав, що виділена квартира по вул. Доценка однокімнатна і має всі умови для проживання.


Також під час засідання члени виконавчого комітету затвердили Положення про призначення та виплату міських стипендій талановитим і обдарованим дітям та учнівській молоді у сфері фізичної культури та спорту м. Чернігова; Статути комунальних позашкільних навчальних закладів, комунальних підприємств «Чернігівводоканал» та «Муніципальна поліція» міської ради.

Крім того, виконавчий комітет Чернігівської міської ради прийняв рішення про списання транспортного засобу, медичного обладнання та копіювального апарата; про передачу житлового будинку з балансу комунального підприємства «ЖЕК-13» Чернігівської міської ради на баланс ОСББ; про встановлення режимів роботи окремих об’єктів торгівлі, закладів ресторанного господарства та сфери послуг у нічний час та вніс зміни та доповнення до Переліку адміністративних послуг. Також виконком схвалив Інвестиційну програму по транспортуванню та постачанню теплової енергії ТОВ ФІРМА «ТЕХНОВА» на 2017 рік, яка ще буде обговорюватись депутатами на засіданнях постійних комісій та затверджуватись на черговій сесії Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини