Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 18:37:06

Водію, який спричинив дорожньо-транспортну пригоду, внаслідок якої загинула жінка, обрано запобіжний захід – тримання під вартою

10.12.2016   13:26Агенцiя

9 грудня, ухвалою Новозаводського районного суду м. Чернігова водію, який спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Як встановлено, 08.12.2016 місцевий житель, керуючи автомобілем в стані алкогольного сп’яніння, неправильно оцінив дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху, внаслідок чого на нерегульованому пішохідному переході в районі будинку № 110-а по пр. Перемоги у м. Чернігові здійснив наїзд на жінку.

Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень потерпіла загинула на місці події.

Водію 09.12.2016 повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює СУ ГУ НП в області, процесуальне керівництво – прокуратура області.

Тривають слідчі дії.


Довідково: санкція ч. 2 ст. 286 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини