Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:51:18

Засуджено командира військової частини, який систематично одержував "хабарі" від солдат за переведення на службу до іншого місця

26.11.2016   11:00Агенцiя

На Чернігівщині, за принципової позиції військової прокуратури Деснянського гарнізону Центрального регіону України, засуджено командира підрозділу однієї з військових частин за систематичне одержання неправомірної вигоди від підлеглих солдат.

Установлено, що вказаний командир вимагав та отримував від  військовослужбовців строкової служби грошові кошти за направлення проходження служби до місць їх проживання.

Загалом, у такий спосіб, протягом лютого-березня 2016 року, він одержав від 22 солдат 4400 гривень.

Під час прийняття рішення щодо призначення покарання, судом враховано щире каяття, визнання особою своєї вини та добровільне відшкодування до державного бюджету суми в розмірі 4400 гривень.

Офіцера визнано винним Козелецьким районним судом Чернігівської області за ч. 1 ст. 368 КК України та призначено покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що складає 17000 гривень.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.