Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:04:21

Вдячність і шана ветеранам за їх подвиги

28.10.2016   14:45Агенцiя

28 жовтня, з нагоди 72-ї річниці вигнання нацистських окупантів з України відбулась зустріч керівництва області та міста з представниками ветеранських організацій.

До учасників заходу із словами щирої вдячності та шани звернулася заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Наталія Романова:

– Подвиг героїв Другої світової війни передається від покоління до покоління. І в цьому, перш за все, ваша заслуга, шановні ветерани. Адже саме ви доносите жорстоку правду про ту війну спочатку до своїх дітей, а тепер вже до онуків і правнуків.

Наталія Романова подякувала представникам ветеранських організацій за їх патріотизм та відданість своєму народу, а також за небайдужість і активність у патріотичному вихованні молоді.

Про трагічні часи семидесятирічної давності говорили перший заступник голови Чернігівської обласної організації ветеранів України Микола Тимченко, голова Чернігівської міської організації ветеранів України Ірина Четвертак. Вони зауважили про важливість гідного вшанування пам’яті загиблих героїв, а також шанобливого ставлення до ветеранів.

До розмови долучився голова комісії партизанів та підпільників Чернігівської міської організації ветеранів України Герард Кузнєцов. У його словах був біль про страшні часи війни, яку довелось пережити старшому поколінню. Він звернувся до учасників заходу, аби вшанувати хвилиною мовчання загиблих героїв.

Всі ветерани говорили про необхідність продовження тієї тісної взаємодії із владою, яка є на сьогодні.

Про нові напрями роботи з патріотичного спрямування повідомив керівник кіно-культурного мистецького центру з національно-патріотичного виховання дітей та молоді Вадим Антошин. Він запросив представників ветеранських організацій області та міста активно долучатися до виховної роботи з молоддю, ділячись своїм багатим життєвим досвідом.

Після зустрічі керівники облдержадміністрації, обласної ради, Чернігівської міської ради та обласного військкомату, громадськість поклали квіти до братської могили захисників міста Чернігова у сквері імені М. Попудренка.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини