Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:30:47

Поліція затримала чоловіка, який завдав смертельного поранення своєму приятелю

09.09.2016   07:39

Поліцейськими відділу кримінальної поліції Чернігівського ВП ГУНП в Чернігівській області «по гарячих слідах» затриманий 42-річний чернігівець, який завдав своєму товаришу по чарці ножового поранення, від якого той помер в реанімації.

Близько 23-ї години вечора до поліції надійшла інформація від лікарів швидкої медичної допомоги, про те, що ними до лікарні доставлено людину з проникаючим ножовим пораненням черевної порожнини.

В лікарню та на адресу, звідки був доставлений потерпілий, вирушили оперативники чернігівської поліції. На місце, де сталася трагедія, прибула також патрульна поліція та слідчо-оперативна група Чернігівського відділу поліції.

Оглядом місця події, опитуванням свідків пригоди та самого потерпілого було встановлено, що ножового поранення йому завдав 42-річний знайомий, з яким вони спільно розпивали спиртні напої.
Від отриманих тяжких тілесних ушкоджень потерпілий невдовзі помер в реанімаційному відділенні лікарні.

Коли правоохоронці навідались до помешкання підозрюваного, той перебував у стані алкогольного сп’яніння. Опору не чинив. У скоєному зізнався. З місця пригоди поліцейські вилучили ніж зі слідами речовини бурого кольору та інші речові докази. В ході подальшої перевірки також було встановлено, що цей громадянин вже раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження.., що спричинило смерть потерпілого), карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Підозрюваний, згідно ст.208 Кримінального процесуального кодексу України затриманий до ізолятора тимчасового тримання.
Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини