Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 14 травня, 20:10:29

Поліцейські затримали зловмисників, які пограбували тяжко хвору бабусю

15.08.2016   10:54

Поліцейські Коропського відділення поліції затримали двох грабіжників, які забрали у прикутої до ліжка бабусі продукти харчування.

До чергової частини Коропської поліції звернулась дочка 79-річної місцевої мешканки, яка повідомила, що у будинок до її матері, яка тяжко хворіє і вже тривалий час не встає з ліжка, зайшли двоє невідомих. Непрохані гості мовчки попрямували до холодильника звідки забрали всі продукти.

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції. Опитавши бабусю та її дочку, правоохоронці встановили прикмети зловмисників і розпочали їх пошуки.

Після відпрацювання підоблікового контингенту, поліцейські вийшли на слід двох 33-річних місцевих мешканця, які вже раніше мали проблеми із законом. Їх було затримано та доставлено до Коропського відділення поліції. Останні не стали заперечувати своєї причетності до правопорушення та в усьому зізнались. Розповіли, що продукти їм знадобились для пиятики тому і вирішили зайти до старенької, яка не зможе вчинити спротиву.

Наразі за даним фактом поліцією відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), що карається позбавленням волі на строк від 4 до 6 років.

Досудове розслідування триває.

Останні новини Чернігівщини

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв

Головне управління ДПС у Чернігівській області закликає підприємців не піддаватись на провокації шахраїв 15:18

До Головного управління ДПС у Чернігівській області надходить інформація від суб’єктів підприємницької діяльності про те, що до них телефонують невстановлені особи (зокрема з телефонних номерів: 0988736664, 0686921727), які представляються працівниками Головного управління ДПС у Чернігівській області, та шахрайським шляхом намагаються виманити гроші.

Поліція розслідує обставини ДТП з травмованими в Корюківському районі 10:21

Вчора близько 9-ї години ранку до поліції надійшло повідомлення про те, що на трасі «Чернігів-Мена-Сосниця-Гремʼяч» сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої постраждали люди.

Кількість вакансій зростає

Кількість вакансій зростає 10:18

Про це повідомляють у обласній службі зайнятості. За словами її очільниці Людмили Ключник, у січні-квітні поточного року служба зайнятості мала 3,6 тис. пропозицій від роботодавців області (з них 2,8 тис. подані цьогоріч) - це вже на 59% більше минулорічного показника.

Крістіна Опанасенко здобула бронзову нагороду на Кубку Європи з дзюдо серед кадетів (U-18) 10:07

Маємо приємну звістку з азербайджанського міста Гейгель, де цими вихідними проходив Кубок Європи з дзюдо серед кадетів (U-18).

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 загибель на водних об’єктах, 2 аварійні ситуації на мережах життєзабезпечення, 2 дорожньо-транспортні пригоди, 4 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждало.