Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 14:45:39

Прокуратурою контролюється хід досудового розслідування за фактом незаконного переправлення осіб через державний кордон України

08.08.2016   10:44Агенцiя

За процесуального керівництва прокуратури області, правоохоронними органами в ніч з 6 на 7 серпня 2016 року на території міста Києва та Закарпатської області одночасно затримано групу осіб, очолювану іноземцем, постійно проживаючим у м. Чернігові, яка займалася незаконним переправленням громадян країн Південно-Східної Азії до Європейського Союзу через державний кордон України з Угорщиною.

Варто зазначити, що документування злочинної діяльності вказаної групи, куди входили громадянин республіки Шрі-Ланка та двоє громадян України, тривало з середини липня 2016 року.

Вказані особи, здійснюючи свою злочинну діяльність, пообіцяли трьом громадянам Республіки Індія переправити їх через державний кордон України за грошову винагороду в сумі 100 тисяч гривень.

За даним фактом триває досудове розслідування, розпочате за частиною 3 статті 332 КК України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України), процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою області.

На сьогодні трьом особам вже повідомлено про підозру, готуються клопотання до суду про обрання їм запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою.

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини