Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 16:43:23

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

27.07.2016   12:44Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 26 липня до 8:00 27 липня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 11 небезпечних подій, а саме:  5 дорожньо-транспортних пригод та 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 5 осіб постраждали.

Інформація щодо заходів із лікування та попередження розповсюдження захворювання на гострий гастроентероколіт в дошкільному навчальному закладі №7 «Дзвіночок» (м.Ніжин):
Станом на 15 год. 26 липня на лікуванні в інфекційному відділенні Ніжинської центральної міської лікарні знаходяться 5 дітей, перебіг захворювання середньої тяжкості. Всі хворі були обстежені лабораторно, за результатами обстеження у 4 дітей виявлено ротавірус. Всім хворим призначено та надається необхідне лікування.
Проведені епідобстеження за місцем навчання та проживання хворих. Встановлено щоденний моніторинг за станом здоров’я осіб, що контактували з хворими дітьми.
Проведено відбір 50 проб з об’єктів довкілля на патогенну та умовно-патогенну мікрофлору для лабораторних досліджень.
Комплекс протиепідемічних заходів з локалізації та ліквідації спалаху продовжується.


Дорожньо-транспортні пригоди
– 5:

- в м. Прилуки по вул. Дружби Народів близько 18 год. 45 хв. 25 липня велосипедист здійснив зіткнення з причепом автомобіля "КАМАЗ 53221". Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до прилуцької центральної міської лікарні;

- в м. Чернігові по вул. Глібова біля будинку №34 о 7 год. 50 хв. 26 липня водій автомобіля "Audi 80" здійснив наїзд на велосипедиста. Внаслідок пригоди велосипедист, 1987 року народження від отриманих ушкоджень помер на місці аварії;

- на 126 км автодороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі (Чернігівський район) о 16 год. 30 хв. 26 липня водій автомобіля"Hyundai IX 35" не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя, де автомобіль перекинувся. Внаслідок пригоди, водій 1977 року народження, від отриманих травм загинув на місці аварії, пасажир автомобіля отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

- в м. Остер на перехресті вулиць Незалежності, 8-го Березня та Мануільського о 18 год. 26 липня  водій скутера здійснив зіткнення з автомобілем "Daewoo Lanos". Внаслідок пригоди водій та пасажир скутера отримали тілесні ушкодження та був доставлений до Козелецької центральної районної лікарні;

- в м. Городня по вул. Чернігівській о 18 год. 3 хв. 26 липня водій автомобіля "Audi А" здійснив зіткнення з мопедом "Honda Dio". Внаслідок пригоди водій мопеда отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Городнянської центральної районної лікарні.
 


Пожежі – 6, з них 4 пожежі в житловому секторі, 1 пожежа на об'єкті та 1 випадок загоряння сухої трави та сміття на площі 40 кв. м.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах  9-13 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 13 мкр/год., Остер – 11 мкр/год., Покошичі – 10 мкр/год, Семенівка – 10 мкр/год., Сновськ – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:


За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 26 липня до 20 години 27 липня очікується мінлива хмарність, без  істотних опадів. Вітер змінних напрямків 3-8 м/с. Температура по області вночі 13-18º тепла, вдень 27-32º тепла.
По Чернігову температура вночі 16-18º тепла, вдень 30-32º тепла.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини