Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:19:20

Під час ліквідації пожежі вогнеборці врятували жінку

27.07.2016   07:13

25 липня о 17:40 у м. Чернігів до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир чотириповерхового житлового будинку, що по вул. Шевченка.

На місце події оперативно прибуло відділення 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини. На той момент у щільно задимленому помешканні за зачиненими дверима опинилась і кликала на допомогу 46-річна господарка квартири.

Рятувальники вибили вхідні двері та у захисних протигазах потрапили до оселі, де під час проведення розвідки на підлозі в коридорі виявили постраждалу майже у непритомному стані. Вогнеборці негайно винесли жінку на свіже повітря та передали медпрацівникам.

Професійними діями рятувальників у складі 3 чоловік особового складу та 1 одиниці спеціальної техніки пожежу о 17:50 було локалізовано, а о 17:51 остаточно ліквідовано. В ході гасіння не допущено розповсюдження вогню на інші кімнати помешкання.

За попередніми даними, причиною загоряння, яке ледь не коштувало людського життя, послужила власна необережність господарки квартири при палінні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини