Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:17:59

На кордон прибуло молоде поповнення

29.06.2016   16:54Агенцiя

Днями, в Чернігівському прикордонному загоні відбулась подія, якої не відбувалося з 2007 року – для подальшого проходження служби прибули дві групи військовослужбовців строкової служби.

До цього дня в загоні готувалися вже кілька місяців. За цей час підготували необхідні приміщення в управлінні прикордонного загону та підрозділах охорони кордону, де будуть проходити свою службу строковики, для забезпечення їх навчання, проживання та відповідних соціально-побутових умов.

Перші 45 строковиків прибули до прикордонного загону зі спеціальних  навчальних підрозділів створених на базі Національної Академії та Навчального кінологічного центру Держприкордонслужби України, де вони пройшли курс військової підготовки та прийняли військову присягу.

В ході ознайомлення з прикордонним загоном строковики познайомилися з керівництвом прикордонного загону, зустрілися з представниками ветеранської організації загону та відвідали музей.

Того ж дня молоде поповнення відправилось до підрозділів, де йому й прийдеться проходити службу до осені наступного року.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини