Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 02:04:45

Як гідно відзначити День Конституції та День незалежності України, радилися сьогодні на робочій нараді в облдержадміністрації

02.06.2016   17:25Агенцiя

На робочій нараді під головуванням заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Наталії Романової сьогодні, 2 червня, обговорили концепцію проведення заходів з нагоди 20-ї річниці Конституції України, Дня Державного Прапора України та 25-ї річниці незалежності України.

Облдержадміністрацією вже затверджено відповідні плани заходів. Попередньо вони розміщувались на сайті ОДА для обговорення з громадськістю. Головні акценти – формування патріотичних настроїв, гідне вшанування воїнів-захисників суверенітету України, тих героїв, які загинули у зоні антитерористичної операції заради незалежності нашої країни. Важливим є підтримка їхніх родин, а також відзначення волонтерів, які є рушійною силою багатьох корисних, життєво необхідних справ. Традиційно значний пласт заходів – культурно-мистецькі проекти, в більшості – патріотичного спрямування. Не залишається поза увагою і молоде покоління, яке теж активно залучається до відзначення ювілейних державницьких свят.

Як зауважила Наталія Романова, обов’язково необхідно враховувати пропозиції від громадськості. Адже у тісній співпраці органів влади та ініціативних громадян, яка є об’єднуючим фактором, народжуються значимі вагомі проекти.

Під час наради керівниками підрозділів ОДА були озвучені нові креативні ідеї щодо відзначення свят. Якщо все вдасться реалізувати – то програми заходів обіцяють бути насиченими, змістовними і яскравими.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини