Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 20:30:55

Прокуратура реагує на порушення при використанні земель водного фонду

12.05.2016   09:36Агенцiя

Прокуратурою області до господарського суду області заявлено позов про визнання недійсним договору оренди та повернення земельної ділянки водного фонду з розташованим на ній водним об’єктом у державну власність.

Ще у 2008 році господарюючому суб’єкту в басейні річки загальнодержавного значення на території Іваницької сільської ради Ічнянського району надано в оренду земельну ділянку водного фонду загальною площею 2,6 га як цілісний водогосподарський комплекс з водним об’єктом, прибережною захисною смугою та гідротехнічними спорудами для рибогосподарських потреб.

Водночас договір оренди земельної ділянки між районною державною адміністрацією та орендарем укладено без проведення її нормативної грошової оцінки, що призводить до неправильного визначення розміру щорічної орендної плати і, як наслідок, завдає шкоду фінансовим інтересам держави.

На усунення порушень закону прокурором вжито заходів представницького характеру.
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини