Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:39:57

Причини брудної води на вулиці Рокосовського

29.04.2016   11:55

З 27 квітня на диспетчерську службу КП «Чернігівводоканал» надходять скарги від споживачів мікрорайону Рокосовського щодо брудної води.

За словами Сергія Коцура – головного інженера КП «Чернігівводоканал» 27 квітня стався порив на тепломережі за адресою Космонавтів, 22.

Для ліквідації аварії працівники ПАТ «Облтеплокомуненерго» зупинили підвищувальні насосні станції, а після проведення робіт відновили їх роботу. Це і стало причиною появи брудної води у водопроводі по вулицях Рокосовського, Доценка, Космонавтів.

Також 28 квітня о 13:40 стався порив на водопровідній мережі діаметром 300 мм біля Храму Всіх Святих. Саме на тому місті, де проходить основна водопровідна артерія мікрорайону Рокосовського виконувались роботи по асфальтуванню території (раніше це була зелена зона), це спричинило розгерметизацію стикового з’єднання.

Службою водопровідних мереж роботи з ліквідації пориву були проведені в досить короткий термін і вже о 18:00 були завершені.

Після цього було здійснено промивку водопроводу. Ця ситуація також вплинула на якість водопостачання мікрорайону. На цей час ми проводимо всі додаткові заходи щодо нормалізації водопостачання.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини