Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:32:39

Поліція затримала грабіжника

29.04.2016   09:29

Кримінальна поліція Прилуцького відділу поліції ГУНП в Чернігівській області розкрила пограбування.

До чергової частини Прилуцького відділу поліції звернувся по допомогу 25-річний прилучанин і повідомив, що на нього напали троє невідомих. Як розповів постраждалий, повертаючись додому, він помітив групу чоловіків. Несподівано один з них бризнув йому в обличчя з газового балончика, від чого у хлопця почало пекти в очах і він перестав бачити своїх нападників.

Скориставшись безпорадністю потерпілого, зловмисники почали його бити. Коли ж той перестав пручатися, зловмисники заволоділи його спортивною сумкою, в якій знаходилися м'яч та спортивний одяг. Нападники також витягли з кишені хлопця мобільний телефон, mp3 плеєр і зірвали ланцюжок та браслет з білого металу.

Отримавши бажане, нападники втекли. Отямившись, містянин звернувся до поліції. Для розкриття злочину по «гарячих слідах» був введений оперативний план «Спіраль». На розкриття даного кримінального правопорушення було задіяно 8 нарядів з числа дільничних, інспекторів-поліцейських та поліції охорони.

На місце події негайно направилася слідчо-оперативна група у повному складі на чолі з керівництвом. Правоохоронці оглянули місце події у пошуках слідів злочину. Були проведені подворові обходи, опитані можливі свідки протиправного діяння. Всі наряди ретельно прочісували вулиці міста в пошуках зловмисників.

В результаті злагоджених та професійних дій поліцейським вдалося вийти на слід та затримати одного з нападників. Ним виявився раніше судимий 27-річний житель Прилуцького району, який в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України (грабіж). Поліція перевіряє підозрюваного на причетність до аналогічних злочинів.

Триває досудове розслідування.

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.