Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:42:07

Про організацію проведення поминальних днів у м. Чернігові 7-10 травня

22.04.2016   12:33

Питання про організацію проведення поминальних днів у м. Чернігові 7-10 травня розглядались 21 квітня на організаційному комітеті під керівництвом заступника міського голови Олександра Кириченка.

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради та правоохоронних органів міста.    

Заступник міського голови звернув увагу присутніх на необхідність організації чіткої та злагодженої роботи всіх служб для забезпечення зручності відвідування кладовищ жителями міста у поминальні дні 7-10 травня.

Перш за все наголошено на необхідності вчасного прибирання міських кладовищ до початку всіх заходів з проведення поминальних днів. Також необхідно забезпечити ремонт дорожнього полотна та оновлення дорожньої розмітки по вул. Кленовій і вулиці Шевченка на під'їздах до кладовища "Яцево".

Рух пішоходів з місця висадки пасажирів до кладовища буде огороджуватися від проїжджої частини спеціальними переносними металевими турнікетами загальною довжиною 150 метрів та додатковими дорожніми знаками, а площа спеціальних місць посадки та висадки пасажирів буде збільшена.

Управлінню економічного розвитку міста спільно з КП "Спеціалізований комбінат з комунально-побутового обслуговування" доручено організувати торгівлю продовольчими товарами та квітковою продукцією поза межами проїжджої частини вулиці Кленової, звільнивши зелені зони розворотного кола та забезпечити вільний під'їзд автотранспорту до центрального входу на кладовище "Яцево".

 З метою забезпечення вільного просування легкового транспорту буде організовано наскрізний виїзд автотранспорту з кладовища "Яцево" у північно-західному напрямку на автодорогу районного значення "Чернігів – Товстоліс – Петрушин.

Для покращення перевезень жителів міста до кладовищ у поминальні у Чернігові вносяться тимчасові зміни до мережі міських автобусних маршрутів загального користування, особливо у напрямку кладовища "Яцево".

 Для зручності жителів у ці дні створюються нові маршрути, а існуючі будуть продовжені, що надасть можливість з різних мікрорайонів міста якнайшвидше та без пересадок дістатися до цвинтаря Яцево. Для цього буде забезпечено максимальне залучення автобусів великої місткості на тимчасові маршрути до кладовищ міста.

Так, з 10.00 до 16.00 передбачено рух автобусів за маршрутом № 43 "Вокзал – кладовище "Яцево". Графік роботи тролейбусів на маршрутах №№ 1 і 3 буде сплановано з урахуванням часу відправлення і прибуття приміських поїздів, особливо для перевезення пасажирів з 6.00 до 9.00 та з 19.00 до 24.00. Також планується збільшити кількість тролейбусів на маршрутах №№ 1 і 10.

 Автомобілі швидкої медичної допомоги чергуватимуть на кладовищі "Яцево" в поминальні дні 7 – 10 травня. У випадку технічної несправності транспортних засобів терміново надаватиметься необхідна технічна допомога, аби не затримувати потік транспорту та уникнути заторів і пробок.

На правоохоронні органи покладено обов'язок охорони громадського порядку у поминальні дні у часи масового відвідування кладовища "Яцево" та інших кладовищ у місті.

 Управління транспорту та зв’язку міської ради закликає населення міста з метою попередження скупчення автотранспорту на прилеглій до цвинтаря території по можливості обмежити відвідування кладовища Яцево на власному транспорті від 10-ї до 16-ї години, у часи найбільшого потоку відвідувачів кладовища.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини