Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:18:14

Чернігівці провели День довкілля

18.04.2016   08:39

16 квітня, в Чернігові відбувся День довкілляз прибирання міських територій. У загальноміському суботнику взяли участь Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко, його заступники, секретар міської ради, працівники структурних підрозділів міської ради.

Міський голова з колективом міської ради працювали в Центральному парку культури та відпочинку.

— Величезна подяка всім чернігівцям, які долучилися до прибирання нашого міста в ці передвеликодні дні, — сказав Владислав Атрошенко. Він відзначив, що при проведенні таких заходів керівництво міста та працівники міської ради мають показувати приклад іншим, та закликав жителів Чернігова зберігати місто чистим та ошатним надалі і завжди.

День довкілля в Чернігові став частиною місячника з благоустрою міських територій, парків, скверів та поліпшення санітарного стану довкілля, який триватиме до 30 квітня.

Координують проведення місячника з благоустрою цього року районні у місті ради. За їх інформацією, безпосередню участь у його проведенні цієї весни беруть понад 8 тисяч чернігівців. Це трудові колективи підприємств, установ та організацій, студенти, активісти громадських організацій До доброї справи по всьому місту приєднуються мешканці багатоповерхівок і приватного сектора, які прибирають та прикрашають свої двори та вулиці.

На вивезенні зібраних під час весняної толоки торішнього листя та сміття в місті цього року задіяно 7 навантажувачів, 5 тракторів та 10 самоскидів. Більша частина цієї техніки працюватиме й після суботника, доки місто не буде прибрано повністю.

Серед знакових місць, які під час місячника благоустрою планується розчистити та звільнити від сміття спільними зусиллями комунальників та небайдужих чернігівців, територія міського парку та узбіччя «стежини здоров’я» (дороги від парку до пляжу «Золотий берег»), берег р. Стрижень» від дамби на вул. Михалевича до шлюзу на вул. Береговій, берег р. Десна від човнової станції до пішохідного мосту, Залізничний парк та парк біля підприємства «Хімволокно».

Останні новини Чернігівщини

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини