Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:43:42

Надзвичайні події в Чернігівській області за минулу добу

14.04.2016   09:17Агенцiя

Інформація про надзвичайні ситуації та основні небезпечні події, які зареєстровано на території області за період з 8:00 13 квітня до 8:00 14 квітня 2016 року.

МНС

МНС

Протягом минулої доби зареєстровано 12 небезпечних подій, а саме: 4 дорожньо-транспортні пригоди, 8 пожеж та 1 випадок виявлення і знешкодження застарілих боєприпасів часів Другої Світової війни. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 3 особи  постраждали.


Дорожньо-транспортні пригоди – 4:

- в с. Городище Менського району  о 14 год. 8 квітня  внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід отримав тілесні ушкодження та звернувся за медичною допомогою до Менської центральної районної лікарні;

- біля с. Радянська Слобода Чернігівського району  о 21 год. 9 хв. 12 квітня  водій автомобіля "Daewoo Lanos"  здійснив наїзд на велосипедиста, який знаходився в стані сильного алкогольного сп’яніння. Внаслідок пригоди велосипедист отримав тілесні ушкодження;

- в м. Чернігові на перехресті вулиць Глібова та Полетаєва  о 4 год. 45 хв. 13 квітня  невстановлений автомобіль здійснив наїзд на велосипедиста, внаслідок чого велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений до Чернігівської міської лікарні №2;

-  біля с. Зарічне Сосницького району о 10 год. 55 хв. 13 квітня  водій автомобіля "ВАЗ-2106" не справився з керуванням та здійснив зіткнення з придорожнім деревом. Внаслідок пригоди водій, 1974 року народження, загинув на місці пригоди.


Пожежі – 8, з них 3 пожежі в житловому секторі, 4 випадки загоряння сухої трави та сміття на загальній площі 4 га та 1 пожежа на об’єкті.


Виявлення та знешкодження застарілих боєприпасів -1:

Групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області    о 16 год. 45 хв. 13 квітня було знищено 11 вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни (3 артилерійські снаряди калібру 76 мм, 1 артилерійський снаряд калібру 152 мм, 3 мінометні міни калібру 82 мм, 3 мінометні міни калібру 120 мм та 1 протитанкову міну ТМІ-35), які були виявлені під час обстеження території біля с. Кукшин Ніжинського району.
Знищення ще 42 мінометних мін калібру 82 мм планується здійснити групою піротехнічних робіт управління ДСНС України у Чернігівській області  14 квітня.
Місце виявлення вибухонебезпечних предметів охороняється співробітниками Ніжинського відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернігівській області.


Радіаційний фон:

На території області радіаційний фон зареєстровано в межах 9-12 мікрорентген/годину, в тому числі: Чернігів – 12 мкр/год., Ніжин – 11 мкр/год., Прилуки – 12 мкр/год., Остер – 12 мкр/год., Покошичі – 12 мкр/год, Семенівка –  11 мкр/год., Щорс – 9 мкр/год.


Прогноз погоди:

За прогнозом облгідрометеоцентру на території області з 20 години 13 квітня до 20 години 14 квітня очікується хмарна погода з проясненнями, вночі невеликий короткочасний дощ, місцями гроза, вдень без істотних опадів. Вітер південно-західний 5-10 м/с. Температура по області вночі 8-13° тепла, вдень 15-20° тепла.
По Чернігову вночі невеликий короткочасний дощ, вдень без істотних опадів. Температура вночі 10-12° тепла, вдень 17-19° тепла.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини