Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 00:44:38

Термін подачі проектів бюджету участі продовжено до 31 травня

12.04.2016   16:41

Сьогодні у Чернігівській міській раді під головуванням заступника міського голови Олександра Ломаки відбулось засідання робочої групи щодо проекту «Бюджет участі».

У заході взяли участь керівники структурних підрозділів міської ради, члени робочої групи та представники громадськості.

Під час наради були обговорені зміни щодо розробки основного положення та принципів громадського (партисипаторного) бюджету в місті Чернігові.

Члени робочої групи в ході обговорення вирішили продовжити термін подачі проектів бюджету участі до 31 травня.

Крім того, звертаємо увагу громадськості на те, що надалі проекти приймаються відділом звернень громадян міської ради (вул. Шевченка, 9), в електронному вигляді на адресу zverngr@chernigiv-rada.gov.ua. За консультаціями звертатися за тел. 77-41-33, 4-00-45.

Заступник міського голови Олександр Ломако зазначив, що потрібно застосувати більш потужну інформаційну компанію через всі засоби масової інформації, щоб якомога більше громадян міста Чернігова взяли участь в розробці проектів.

Робоча група погодила внесення змін в положення щодо термінів голосування за подані проекти, яке буде відбуватися в школах та бібліотеках міста з 15 вересня по 30 вересня. В положенні також передбачено електронне голосування.

Голосувати за проекти бюджету участі можуть особи, яким виповнилось 16 років, які мають паспорт громадянина України та зареєстровані у місті Чернігові.

Всі питання будуть розглянуті депутатським корпусом на наступному пленарному засіданні сесії міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.